Beste artikels over Online daten.

Online Daten

Hoewel in landen zoals Polen en Malta swingen nog steeds in zijn kinderschoenen staat en nog veel weg heeft van het swingers wereldje 10 jaar geleden in Belgie en Nederland, word het steeds eenvoudiger voor startende koppels om in de lifestyle to te treden.

In het verleden was het noodzakelijk om via een ander koppel ingeleid te worden of moest je op koude voeten je naar een club begeven... indien deze al publiek bereikbaar was en je bereid was om waarschijnlijk door een bos of veld te rijden.

Met de opkomst van online dating sites die gespecialiseerd zijn in swingen is het nu mogelijk om vanuit je zetel of zoals voor de meeste onder ons liggend met zijn tweetjes in bed, rustig andere profielen te bekijken en beoordelen alvorens contact te leggen. Niet enkel koppels die al weten dat ze voor partnerruil willen gaan, maar ook koppels die de eerste stappen zetten op zoek naar een trio.

Maar hoe gaat dit allemaal online te werk en hoe ga je van met zijn tweetjes in bed naar met zijn driedjes of viertjes in een liefst groter bed?

Zoals in de echte wereld, zijn er in de virtuele wereld vele verschillende profielen. Je hebt koppels die gewoon uit zijn op een avontuurlijke nacht met een ander koppel zonder dat er te veel moet gezegd worden. Een klik op het eerste gezicht is voldoende. En dan heb je anderen die liefst eerst elkaar beter leren kennen over een of meerdere koffietjes om zo geleidelijk naar de passie toe te groeien of de intimiteit opdrijven. Voor de meeste dient er een compatibiliteit te zijn... grootte, gewicht, kleding stijl,... maar voor weer anderen is dit niet echt noodzakelijk.

Het contact leggen heeft enkele vormen en het ritueel wijzigd van profiel tot profiel. De ene toont interesse en stuurt een berichtje. "Leuk profiel, wil je elkaar beter leren kennen?"
Het andere profiel kan hierop reageren en eventueel kunnen fotos van de gezichten uitgewisseld worden indien het om een anoniem profiel ging. Of word er even ge-videochat. Indien je meer discretie nodig hebt, raden wij aan om enkel profielen met validaties te contacteren.

Sommige koppels hebben nood aan enkele chat sessies, maar voor de meeste is het voldoende als de profielen matchen en gaan dan liever verder in real life. Wees duidelijk over wat je verwacht zodat de anderen niet met de broek op de knieen komen aandraven, terwijl jij gehoopt had op een thee met koekjes. Maak duidelijke afspraken, ook met je partner alvorens je naar de date gaat, zo voorkom je misverstanden achteraf.

En last but not least zijn er op online sites spijtig genoeg ook fakers en foto verzamelaars. Het is een kink op zich, maar gaat dikwijls ten koste van startende swingers, die inplaats van een leuke ervaring, een bedrogen en verdorven beeld krijgen. Foto verzamelaars zijn dikwijls herkenbaar omdat ze lange chat sessies doen, zonder dat er een meeting komt en in deze berichten uitwisselen sturen ze dikwijls als eerste meer pikante fotos om zo je aan te sporen om gelijkaardige beelden terug te sturen.

Good luck,
Libertinus

SHARE